Rólunk

Az elmúlt években egyre növekvő igény mutatkozik az OCR akadályokra Magyarországon, ezért az OCR Sport Kft. megrendelésre vállalja, kimondottan az OCR akadályfutóversenyekre kifejlesztett akadályok gyártását:

  • Az OCR Sport Kft. 2017 óta foglalkozik egyedi OCR akadályok gyártásával.Az akadályok tervezése és gyártása során kiemelt figyelem fordítódik a biztonságtechnikára.
  • Az OCR Sport Kft. – Magyarországon elsőként – ISO 9001 minősítéssel rendelkezik az OCR technikai akadályok tervezésére, gyártására, forgalmazására és bérbeadására.

Érdeklődés küldése: Kérjük,  KLIKKELJEN IDE az érdeklődés küldéséhez!

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium -24/2020.(VII.3.) ITM- rendelete által megkövetelt kötelező megfelelőségi tanúsítvány.

Akadály kínálatunkból

Rólunk mondták

Farkas László
HOSOSZ elnök

Mint a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége elnöke csak ajánlani tudom azt a megbízható sportszakmai tevékenységet, amit a RUNNING WARRIORS képvisel. Tapasztalatból mondhatom, hogy ha sikeres rendezvényt szeretne szervezni, akkor keresse a kizárólag ISO 9001-es minősítéssel rendelkező akadályokkal, és kiváló szakemberekkel dolgozó RUNNING WARRIORS-t.

Farkas László - HOSOSZ elnök

Az elmúlt három évben számos sikeres programot valósítottunk meg a RUNNING WARRIORS-szal együttműködésben, melyek különböző jellegűek voltak a tömegsport eseményektől kezdve, a teljesítmény centrikus versenysport eseményekig bezárólag. Ezek alatt a siker záloga mindig a következő három biztos pont volt: megbízhatóság, professzionális minőség, és a hozzáállás, hogy nincs lehetetlen. Ezt ezúton is köszönjük a RUNNING WARRIORS-nak.

Kálmán Péter - Honvédelmi Sportszövetség sportigazgató

Hírek