Bérlés: Sport és csapatépítőnapok

A Running Warriors csapata OCR akadályfutó verseny szervezést vállal sportnapokon, csapat építéseken, céges rendezvényeken önkormányzatok és cégek számára.

Mit is kínálunk pontosan?

 • Egy megújult és nagy jövő előtt álló izgalmas sportág az OCR akadályfutás (Obstacle Course Race) bemutatása felnőttek és gyermekek számára.
 • ISO 9001-es minősítéssel rendelkező, saját fejlesztésű OCR akadályainkat a megrendelő által megbeszélt helyszínre szállítjuk és felhasználásukkal felépítjük a kívánt hosszúságú (100m – 3km közötti) Running Warriros pályát.
 • Az akadályfutó verseny(ek) teljes körü megszervezése és teljes körű lebonyolítása a megrendelő igénye szerint.
 • Személyzetet biztosítunk az akadályok felépítéséhez és elbontásához, valamint a verseny közben, a versenyzőket segítendő, az akadályokhoz is.
 • Külön gyermekeknek szóló pálya építését és gyerek versenyek szervezését is vállaljuk.

Az OCR Sport Kft. – Magyarországon elsőként – rendelkezik ISO 9001 minősítéssel az OCR technikai akadályok tervezésére és gyártására. Valamint OCR akadályfutó versenyek szervezésére.

Kiknek ajánljuk?

 • Cégeknek, vállalatoknak csapatépítésekre, céges napokra, családi napokra.
 • Önkormányzatoknak város vagy falunapokra, gyermeknapi rendezvényekre.

Ajánlatkérés - bérlés

Telefon: +36 70 397 2188

  * Kötelező mező

  Akadály kínálatunkból

  Rólunk mondták

  Farkas László
HOSOSZ elnök

  Mint a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége elnöke csak ajánlani tudom azt a megbízható sportszakmai tevékenységet, amit a RUNNING WARRIORS képvisel. Tapasztalatból mondhatom, hogy ha sikeres rendezvényt szeretne szervezni, akkor keresse a kizárólag ISO 9001-es minősítéssel rendelkező akadályokkal, és kiváló szakemberekkel dolgozó RUNNING WARRIORS-t.

  Farkas László - HOSOSZ elnök

  Az elmúlt három évben számos sikeres programot valósítottunk meg a RUNNING WARRIORS-szal együttműködésben, melyek különböző jellegűek voltak a tömegsport eseményektől kezdve, a teljesítmény centrikus versenysport eseményekig bezárólag. Ezek alatt a siker záloga mindig a következő három biztos pont volt: megbízhatóság, professzionális minőség, és a hozzáállás, hogy nincs lehetetlen. Ezt ezúton is köszönjük a RUNNING WARRIORS-nak.

  Kálmán Péter - Honvédelmi Sportszövetség sportigazgató

  Hírek, referenciák