OCR

Az OCR, az Obstacle Course Racing rövidítése, ami olyan futást jelent, melynek során természetes és épített akadályokat is le kell küzdened. A versenyeken az akadályokat úgy helyezik el a szervezők, hogy azok megtörjék a futásból kialakult sebességet és lendületet.

Az akadályok a versenyző szellemi és fizikai képességét is kifejezetten megterhelik, a résztvevőknek pedig egyaránt szükségük van az állóképességükre, erejükre, gyorsaságukra és az ügyességükre is ahhoz, hogy eredményesek legyenek egy OCR versenyen.

Ha kíváncsi vagy milyen is egy OCR verseny, nézd meg az alábbi Running Warriors verseny videót!:

Akadály kínálatunkból

Rólunk mondták

Farkas László
HOSOSZ elnök

Mint a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége elnöke csak ajánlani tudom azt a megbízható sportszakmai tevékenységet, amit a RUNNING WARRIORS képvisel. Tapasztalatból mondhatom, hogy ha sikeres rendezvényt szeretne szervezni, akkor keresse a kizárólag ISO 9001-es minősítéssel rendelkező akadályokkal, és kiváló szakemberekkel dolgozó RUNNING WARRIORS-t.

Farkas László - HOSOSZ elnök

Az elmúlt három évben számos sikeres programot valósítottunk meg a RUNNING WARRIORS-szal együttműködésben, melyek különböző jellegűek voltak a tömegsport eseményektől kezdve, a teljesítmény centrikus versenysport eseményekig bezárólag. Ezek alatt a siker záloga mindig a következő három biztos pont volt: megbízhatóság, professzionális minőség, és a hozzáállás, hogy nincs lehetetlen. Ezt ezúton is köszönjük a RUNNING WARRIORS-nak.

Kálmán Péter - Honvédelmi Sportszövetség sportigazgató

Hírek, referenciák