OCR

Az OCR, az Obstacle Course Racing rövidítése, ami olyan futást jelent, melynek során természetes és épített akadályokat is le kell küzdened. A versenyeken az akadályokat úgy helyezik el a szervezők, hogy azok megtörjék a futásból kialakult sebességet és lendületet.

Az akadályok a versenyző szellemi és fizikai képességét is kifejezetten megterhelik, a résztvevőknek pedig egyaránt szükségük van az állóképességükre, erejükre, gyorsaságukra és az ügyességükre is ahhoz, hogy eredményesek legyenek egy OCR versenyen.

Akadály kínálatunkból

Rólunk mondták

Farkas László
HOSOSZ elnök

Mint a Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége elnöke csak ajánlani tudom azt a megbízható sportszakmai tevékenységet, amit a RUNNING WARRIORS képvisel. Tapasztalatból mondhatom, hogy ha sikeres rendezvényt szeretne szervezni, akkor keresse a kizárólag ISO 9001-es minősítéssel rendelkező akadályokkal, és kiváló szakemberekkel dolgozó RUNNING WARRIORS-t.

Farkas László - HOSOSZ elnök

Az elmúlt három évben számos sikeres programot valósítottunk meg a RUNNING WARRIORS-szal együttműködésben, melyek különböző jellegűek voltak a tömegsport eseményektől kezdve, a teljesítmény centrikus versenysport eseményekig bezárólag. Ezek alatt a siker záloga mindig a következő három biztos pont volt: megbízhatóság, professzionális minőség, és a hozzáállás, hogy nincs lehetetlen. Ezt ezúton is köszönjük a RUNNING WARRIORS-nak.

Kálmán Péter - Honvédelmi Sportszövetség sportigazgató

Hírek, referenciák